ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΣ
Σετ Κατσαβίδια Ροπής
Πολλοί παράγοντες μας οδηγούν στο να μη δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να κάνουν τη διαφορά μέχρι και στην ποιότητα του τελικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή η λεπτομέρεια που θα εξετάσουμε οδηγεί στην αύξηση της διάρκειας ζωής των εργαλείων, κάτι που αποτελεί κύριο στόχο όλων όσων ασχολούνται με αυτά. 

 

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, το σετ κατσαβιδιών ροπής, ειδικά σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές εφαρμογές για να αποφευχθεί το υπερβολικό σφίξιμο των βιδών. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η ζημιά στη βίδα και στο εργαλείο. Με την ίδια λαβή επιτρέπεται η χρήση διαφορετικών ανταλλακτικών torx και άλλεν σε όλες τις διαστάσεις. Περιέχει τρείς εργονομικές λαβές που σε συνδυασμό με διαφορετικά ανταλλακτικά μετατρέπεται σε ένα μοναδικό κατσαβίδι ροπής για να σφίξετε ή να χαλαρώσετε τις βίδες στις μανέλες και στις φρεζοκεφαλές σας. 

Όταν επιτυγχάνεται η ρύθμιση της ροπής ακούγεται ένα ¨κλίκ¨ που υποδυκνύει ότι έχει επιτευχθεί η σωστή πίεση. Με τον τρόπο αυτό προστατεύεται η κεφαλή της βίδας καθώς και το εργαλείο. Η ευκολία και η ταχύτητα λειτουργίας τους, επίσης οδηγούν σε μείωση του χρόνου αλλαγής του εργαλείου. Τα ανταλλακτικά προσαρμόζονται στις λαβές με μαγνήτη και κλειδώνουν αυτόματα με μεγάλη σταθερότητα. Οι λαβές είναι εργονομικά σχεδιασμένες και διασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή στο χέρι, έτσι ώστε να αποφεύγονται φουσκάλες και κάλοι κατά την εκτεταμένη χρήση τους και επίσης διαθέτουν καστάνια αντεπιστροφής για να αποφευχθεί το υπερβολικό σφίξιμο. 

Τελικά, στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του τελικού κόστους των προϊόντων. Και αυτό, διότι, με το σετ κατσαβιδιών ροπής αυξάνεται η διάρκεια ζωής των εργαλείων και μειώνεται ο χρόνος παραγωγής.   

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον κατάλογο που αναφέρεται στο σετ κατσαβιδιών ροπής: Σετ Κατσαβιδιών Ροπής

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο τηλ. 2310760482

Κοινοποίηση:

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους