ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΣ
Ανοξείδωτα Τρυπάνια Καρβιδίου Super V-VA
   Ανοξείδωτο. Ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο και περισσότερες εφαρμογές με αποτέλεσμα να κατέχει πλέον την πρώτη θέση στη λίστα των υλικών κατεργασίας. Αυτό οφείλεται κυρίως στα χαρακτηριστικά του και στην αντοχή του σε ιδιαίτερες συνθήκες, στις οποίες άλλα υλικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. 
   Για το λόγο αυτό η κατασκευή εργαλείων που επεξεργάζονται το ανοξείδωτο αποτελεί προτεραιότητα και στοίχημα επιτυχίας για τις εταιρείες. Ένα στοίχημα, το οποίο έχει κερδίσει η γερμανική εταιρεία STOCK κατασκευάζοντας εργαλεία υψηλών προδιαγραφών για την επεξεργασία αυτού του δύσκολου υλικού. 
   Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τη μεγάλη γκάμα τρυπανιών καρβιδίου της εταιρείας STOCK, ειδικών για ανοξείδωτο. Τόσο με το design όσο και με τη μίξη υλικών κατασκευής και την επικάλυψη, τα τρυπάνια καρβιδίου Super V-VA από την πρώτη στιγμή της παραγωγής τους έφεραν την επανάσταση στο τρύπημα ανοξείδωτου υλικού. Η επικάλυψη που χρησιμοποιήθηκε και πέτυχε είναι η AlTiN Nano και φυσικά παράγονται μόνο με παροχή ψυκτικού υγρού λόγω της δυσκολίας του υλικού στο τρύπημα. Έτσι εκτός από τα τρυπάνια γενικής χρήσης που μπορείτε να δοκιμάσετε και σε ανοξείδωτο, τώρα υπάρχει και η σειρά τρυπανιών με το διακριτικό VA στην ονομασία, τα οποία είναι ειδικά για όλους τους τύπους του ανοξείδωτου.
Στον παρακάτω κατάλογο μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας: Super V-VA STOCK
Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο τηλ. 2310760482

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους