ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΣ
Ψηφιακή Μικρομετρική Κεφαλή
Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ τις μικρομετρικές κεφαλές ή αλλιώς κεφαλές boring. Το γελοίο στην υπόθεση είναι ότι στο "google μετάφραση" η λέξη boring heads μεταφράζεται ώς "βαρετές κεφαλές". Παρόλαυτά οι κεφαλές boring μόνο βαρετές δεν είναι. Το αντίθετο μάλιστα, η λειτουργία τους και το αποτέλεσμα της χρήσης τους έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να καταναλώνουμε ώρες ολόκληρες σε συζητήσεις και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που ασχολούνται με τη χρήση τους. 

 

Η ελβετική εταιρεία BIGKAISER μάλιστα έχει εξειδικευτεί τόσο πολύ στις μικρομετρικές κεφαλές και τις έχει εξελίξει τόσο, ώστε τα αποτελέσματα της κατεργασίας τους να μας εκπλήσσουν. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία BIGKAISER μετά από πολλές μελέτες και πετυχημένες δοκιμές, προώθησε στην παγκόσμια αγορά την ηλεκτρονική μικρομετρική κεφαλή με ψηφιακή οθόνη και απευθείας ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης στο εργαλείο.

 Σχεδιασμένη για εξαιρετικά ακριβείς εργασίες διάτρησης σε ένα εύρος από Φ2 ως Φ152mm με τις υψηλότερες ταχύτητες και στροφές. Επικαλυμμένη με υψηλής ποιότητας επικάλυψη για προστασία από τη διάβρωση και τη σκόνη καθώς και αδιάβροχη σύμφωνα με τα πρότυπα IP67 για προστασία από υψηλής πίεσης ψυκτικό υγρό. Με δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο ή τον Η/Υ του χρήστη με απλή εγκατάσταση εφαρμογής (BIGKAISER app), η οποία επιτρέπει τον προσδιορισμό των βέλτιστων παραμέτρων κοπής όπως και την παροχή ιστορικού όλων των προηγούμενων ρυθμίσεων. 

 Όλα αυτά, καθώς επίσης και το γεγονός ότι όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της κεφαλής είναι κατασκευασμένα στα εργαστήρια του οίκου BIGKAISER στην Ελβετία, συνηγορούν στο τέλειο αποτέλεσμα που αναμένουμε από μια μικρομετρική κεφαλή αυτού του επιπέδου. Τέλος μία λεπτομέρεια, η οποία αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας των εργαλείων της BIGKAISER είναι το γεγονός ότι κάθε κεφαλή boring ελέγχεται ξεχωριστά πριν εγκαταλείψει τον χώρο του εργοστασίου με προορισμό τον πελάτη. 

Στον παρακάτω κατάλογο έχουμε πληροφορίες για την ψηφιακή μικρομετρική κεφαλή:  Ψηφιακή Μικρομετρική Κεφαλή 

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο τηλ. 2310760482

Κοινοποίηση:

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους