Κολαούζα εκτόνωσης

Κολαούζα εκτόνωσης. Cold forming taps. Παραγωγή σπειρώματος χωρίς γρέζα. Είναι μερικές λέξεις που πλέον χρησιμοποιούμε καθημερινά. Πρίν από μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Κι όμως, όπως πολλά άλλα τελευταία, έτσι και τα κολαούζα εκτόνωσης έχουν μπεί στην καθημερινή παραγωγική διαδικασία σε πολλά μηχανουργεία. 

Η εταιρεία STOCK βέβαια δεν μπορούσε να λείπει από τις εξελίξεις στον τομέα του σπειρώματος. Έβαλε λοιπόν τα δυνατά της και δημιούργησε τα cold forming taps. 

Μια σειρά κολαούζων εκτόνωσης με δυνατότητες απίστευτες, με διάρκεια ζωής σχεδόν ατελείωτη, χωρίς σοβαρές φθορές, για παραγωγή καθαρών σπειρωμάτων με ακρίβεια και το κυριότερο χωρίς γρέζα και ανάγκη απογρέζωσης. Η παραγωγή του σπειρώματος συμβαίνει με παραμόρφωση του υλικού και όχι με την παραδοσιακή μέθοδο κοπής. Δε χρειάζεται να αλλάξετε καθόλου τον κλασικό τρόπο εργασίας σας με κολαούζα, εκτός από τη διάμετρο της τρύπας. Υπάρχει ειδικός πίνακας συνιστώμενων οπών για κολαούζα εκτόνωσης. Είμαστε σίγουροι ότι εάν τα δοκιμάσετε, θα αρχίσετε να βλέπετε την παραγωγή σπειρωμάτων από άλλη οπτική γωνία.

Για διαστάσεις πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κολαούζα Εκτόνωσης – Διαστάσεις

Για τον πίνακα συνιστώμενων οπών για κολαούζα εκτόνωσης πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κολαούζα Εκτόνωσης – Οπές

You might be interested in …